Terra21Terra21
Forgot password?

Kanuhura Maldives

Available Rooms

Beach Bungslow

Max Guests:
4

Luxury villas facing the beach, with a semi-outdoor bathroom and a private terrace. Bungalow size 75 sqm.

Beach Villa

Max Guests:
4

Luxury villas overlooking serene sunrise views, with a private terrace that extends to the beach. Villa size 90 sqm.

Water Villa

Max Guests:
4

Suspended on stilts over the lagoon, this overwater villa enjoys outdoor hammocks, a private sundeck and sunrise views. Villa size 140 sqm.

Beach Pool Villa

Max Guests:
4

Luxury beach villas in a private setting, with sunset views and a private plunge pool. Villa size 120 sqm.

an excellent choice for travelling families or companions, offering privacy in two bedroom units, accessible by separate entrance areas but connected by the modern and spacious living room opening to the outdoors, with the generous veranda and private pool, facing the sunset. Villa size 250 sqm.

Hotels
5 star
Maldivi
Lhaviyani Atoll

Kanuhura je tropsko zatočišče, ki združuje rustikalno eleganco in razkošje. Obsega tri zasebne otoke, dva sta zapuščena na enem se nahaja Kanuhura. Lahko se sprostite na belem pesku majhnih sestrskih otokov Jehunuhura in Masleggihura ali preprosto uživate v naravnih lepotah, na izletu s katamaranom ali se prepuščate čudovitim sončnim zahodom.

Namestitev
Odpočijte in sprostite se v vilah, ki ležijo ob peščeni plaži ali nad kristalno modro laguno ter se ponašajo z bogastvom naravnih materialov. Sprehodite se po zasebni terasi, ki se razteza do plaže ali preko lagune. Vile vam ponujajo vso udobje, ki ga potrebujete.

Restavracije in bari
Vsak dan se prepustite novemu kulinaričnemu potovanju, z odličnimi mednarodnimi okusi in pristnimi lokalnimi dobrotami, v osmih restavracijah in barih. V restavraciji Mano pripravljajo samopostrežni bife z mednarodnimi jedmi, v baru ob bazenu Cowry pa strežejo testenine in morske jedi z žara. Na voljo so tudi različni drugi lokali z okusno hrano. Azijsko fuzijsko kulinariko lahko poskusite v restavraciji Veli, okusno pripravljene jedi pa vas čakajo tudi na zasebnem otoku Jehunuhura ali v katerem izmed barov. V kolikor si želite privoščiti okusen zajtrk ali večerjo kar v vili, vam je na razpolago 24-urna sobna postrežba.

SPA
Kokaa Wellness Retreat in Spa vam ponuja svet blaženega miru in razvajanja. Navdihnjen s starodavnimi tradicijami zdravljenja iz celega sveta, je njihov seznam tretmajev in ekoloških zdravil eden najbolj celovitih na Maldivih. Sprostite se in razstrupite svoje telo v savni, parni kopeli ali si privoščite nepozabno masažo.

Aktivnosti
Prebudite in razgibajte svoje telo v bazenu, s kolesarjenjem, vodnimi športi, vadbo v fitnes centru ali odigrajte partijo namiznega tenisa. Razgibate pa se lahko tudi na klimatiziranem igrišču za skvoš ali na enem izmed osvetljenih teniških igrišč. Zanimive, aktivne in poučne trenutke vam ponuja tudi raziskovalni center morske biologije ter center PADI.

Otroci
Otroški klub Sun ponuja vrhunsko zabavo za otroke. Le nekaj metrov od idiličnega belega peska se nahaja elegantno igrišče v zaprtih prostorih, otroci pa se prav tako lahko prepustijo bazenu, vodnim športom, leseni telovadnici v džungli ali se naučijo pripravljati slastne jedi v kuharskem tečaju, ki je organiziran le za njih.

Policies of Kanuhura Maldives

Amenities of Kanuhura Maldives

Pool, 2 tennis courts, bicycle hire, spa*, fitness centre, sauna and steam room, marine biology research centre, PADI centre, watersports, Sun kids club.

Guest Reviews (0 reviews)

Kanuhura Maldives Lhaviyani Atoll, Maldivi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo


Rezervirajte namestitev ali potovanje!

NamestivePotovanja
Destinacija*:
Država*:

Država*:

Država*:

Država*:

Država*:

Država*:

Država*:

Država*:

*

*
Želeni hotel*:
Bookiram hotelŽelim letalsko kartoRentacar
Destinacija*:
Želeno potovanje*:
Book HotelBuy Airline cardsHire Rentacar

Od*:
Do*:
Število oseb*:
Ime in Priimek:
Email*:
Telefon:

ŽELIM PREJETI E-NOVICENE ŽELIM PREJETI E-NOVICE
STRINJAM SE S POGOJI POSLOVANJA IN POLITIKO ZASEBNOSTI